Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Mencari water filter??


Ada beberapa teman saya yang masih mencari- cari water filter apa yang mahu dipasang di rumah baru mereka. Shaklee mempunyai offer yang menarik iaitu Best Water yang saya gunakan kini hanya berharga RM1499. Beruntung betul mereka yang membeli dengan harga ini kerana waktu saya beli dulu ianya berharga RM2300. Mungkin bukan rezeki saya.
Namun saya dan keluarga sangat berpuashati dengan penapis air Shaklee ini kerana airnya sangat nyaman diminum TANPA bau dan rasa yang kurang menyenangkan. Jika mahukan detail tentang Water Filter ini, anda boleh lah melayari website Shaklee , Best Water.
Jika anda mempunyai masalah kewangan untuk membayarnya sekaligus, anda boleh membuat bayaran ansuran menggunakan Maybank kredit kad dengan bayaran serendah RM125 sebulan selama setahun atau RM250 selama 6 bulan. Selain itu bagi pembeli penapis air ini anda dengan automatik boleh menjadi ahli Shaklee secara percuma dan mendapat pulangan bonus dalam RM80 atau lebih.
Bagi maklumat lanjut boleh terus menghubungi saya di talian 012-8535689 atau email nnorita78@yahoo.com atau addinnasa@gmail.com .
Sesungguhnya air yang di minum itu sungguh memberi kesan ke atas kesihatan kita…terpulang pada kita untuk mencari air yang berkualiti.

Read more www.anakkuwiraku.com

One thought on “Mencari water filter??

  1. the best from all product.

    i am in love wif best water, mudah nak bawa ke mana-mana. memang berbaloi-baloi. ahahahha

    owh, alhamdulillah sbb jumpe shaklee the best product in the world.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *