Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Mencari vitamin atasi kemandulan?

Pernah saya tonton di televisyen tentang pentingnya Vitamin E untuk kesuburan. Ini telah diketahui oleh ramai kita hari ini…..

Sarawak Shaklee
Satu-satunya Vitamin E yang lengkap dengan selenium yang berada dalam pasaran.

Vitamin E Shaklee lengkap dengan selenium. Rata-rata Vitamin E dalam pasaran di pasangkan dengan vitamin lain kononnya jimat dan lebih baik. Hakikatnya untuk Vitamin E diserap dan berfungsi dengan lebih baik ia memerlukan selenium.

Terutama untuk mereka yang ingin mempunyai cahayamata…Vitamin E Complex Shaklee adalah antara vitamin terbaik yang bagus diambil oleh si suami dan tidak lupa juga untuk di isteri.

Vitamin E adalah vitamin yang mempunyai antioksidan yang tinggi dan dapat melindungi DNA yang terdapat dalam sperma. Suami yang konsisten mengamalkan pengambilan Vitamin E akan mempunyai peluang yang cerah untuk mempunyai zuriat dengan izin ALLAH jua.

Vitamin E juga terdapat dalam buah, sayuran , susu, mentega dan telur. Pengambilan menu makanan yang seimbang juga penting selain dari pengambilan supplement semata-mata.

Vitamin C Shaklee mengandungi  500 mg atau bersamaan 7 setengah biji oren untuk setiap sebiji. Ia adalah vitamin C sustained release iaitu dilepaskan mengikut pelepasan masa.
Vitamin C juga dikatakan sangat penting untuk pergerakan sperma dan mobiliti sperma.
Vitamin C sangat penting diambil oleh lelaki yang kuat merokok demi memastikan penghasilan sperma yang sihat.

Shaklee Sarawak
Vitamin yang paling murah tapi paling tinggi kualitinya.

Maka kedua-dua vitamin ini sangat penting untuk mereka yang merancang untuk mempunyai cahaya mata. Ia bukan sahaja dikenali sebagai vitamin kecantikan tetapi ia juga vitamin yang sangat bagus untuk kesuburan.

Namun perlu di ingat…kita manusia hanya berusaha…namun yang lainnya diserahkan kepada ALLAH yang maha kuasa.

Adakala kedatangan cahayamata itu tidaklah secepat yang kita harapkan kerana pastinya ALLAH mempunyai aturan yang lebih baik buat kita.

Saya biasa ketemu dengan mereka [ pasangan] yang sibuk mencari produk kesuburan namun dalam masa yang sama mengeluarkan rasa bimbang untuk tidak dapat membesarkan zuriat kerana faktor kewangan rumahtangga.

Yakinlah bila masanya sampai Allah akan tetap beri tanpa melengahkan masa walau sedikit pun. Yakinlah bahawa setiap anak itu mempunyai rezekinya yang tersendiri…..maka tidak perlu khuatir.

Kita hanya usaha yang terbaik…yang lain ALLAH aturkan.

Jemput baca : Vitamin Kesuburan. 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

  Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. 

COD Shaklee Miri Sarawak. 

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *