Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Manjakan dirimu…


Adakah anda seorang yang memanjakan diri atau hanya menghambakan diri? Hmmm sukar untuk menjawabnya kan? Adakah anda selalu reward diri anda atas apa yang anda telah bersusah payah? Sejak duduk di KL banyak produk penjagaan diri yang ibu temui yang pastinya sukar ditemui di Miri sebagai contoh produk Crabtree & Evelyn. Jika dulu ibu hanya tahu Body Shop semata2 namun bila dah mengenali produk C&E ibu telah jatuh cinta padanya. Mana taknya produk2 nya cukup wangi dan sangat menenangkan. Bukan semua shopping mall ada menjual produk ini tetapi hanya tertentu sahaja walau di Kuala Lumpur ini.

So bagi mereka yang ingin mencuba produk ini dengan percuma, marilah sertai contest ” Share your story & this might be yours“… mana tahu anda juga akan merasakan keseronokan memanjakan diri anda dengan produk ini. Berbaloi jika anda berjaya mendapatkannya. Saya hadiahkan emak saya satu set produk wangian Rosewater dan emak pun mengakui perbezaannya dengan produk lain.

Cubalah jangan tak cuba, mana tahu rezeki anda ada. Terdapat hadiah misteri turut saya sediakan selain 3 buku sabun ini!

Oh ye… bermula bulan Ogos, top commenter akan menerima hadiah berbentuk supplement Shaklee atas kerajinan anda menyumbang komen di blog saya. Salah satu penghargaan dari saya pada setiap bulan!Terima kasih kerana sudi berkongsi cerita!

Read more www.anakkuwiraku.com

One thought on “Manjakan dirimu…

  1. yer lah..kalo menang leh gak saya try sabun tu, sbb mmg tak pernah dgr lagi pasal sabun nih..

    top comenter pun leh dpt hadiah? ni pun best gak nih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *