Lebih bertenaga, mengenyangkan dan tubuh lebih ringan dengan Cinch Shaklee?

Kalau dulu saya kurang berselera sangat minum Cinch Vanila berbanding Cinch Latte….

Tetapi selepas dah ada resepi dari anak didik kami iaitu Master Wina, terus ia menjadi satu minuman kegemaran sebelum kami mulakan rutin harian.

Minggu ni anak-anak exam…so kami kena uruskan mereka awal dan yang paling best dapat lakukan aktiviti morning walk sejauh 4 km.

Memandangkan perlu keluar awal, maka selepas menyiapkan minuman anak-anak iaitu Tripple Gems Shaklee [ ESP + Performance drink + Meal Shake] , kami akan bancuh Cinch Vanila bersama Cinch Tea sebagai minuman permulaan harian kami.

Selepas hantar anak-anak, kami berdua ke taman awam….berjalan mengelilingi tasik sebanyak 5 round. Hari permulaan aje kami mulakan dengan 3 pusingan as warm up.

Apa yang saya dapati bagusnya Cinch ini diambil sebelum aktiviti bersenam…ia sangat membantu membakar kalori dengan sangat cepat. Memang berpeluh dan rasa lebih ringan serta bertenaga.

Selepas makan tengahari saya akan ambil 1-2 peket cinch tea dibancuh dengan air sejuk terutama cuaca sekarang kan panas…supaya tak mudah letih dan mengantuk. Ya alhamdulillah setakat ini memang sangat membantu saya menguruskan aktiviti petang kami.

Bagi anda yang ingin bentuk badan yang menarik, mencari supplement yang membantu menjadikan diri lebih bertenaga….saya dengan serius rekomen untuk anda ambil Cinch Shake dan Cinch Tea.

Serius berbaloi….

Mengapa kita nak biarkan badan letih, moody malah bila stress badan mudah sakit?

Apa kata cuba Cinch Shake dan Cinch Tea Shaklee… saya percaya anda akan dapat rasa perbezaannya!

Shaklee Muar

Untuk ready stok di Miri dan Muar, boleh hubungi kami di talian 0128535689.

#ShakleeMiri
#ShakleeMuar

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *