Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu : Kelas Online

Pengedar Shaklee Kuala Terengganu : Kelas Online
Pengedar Shaklee Kuala Terengganu : Kelas Online
Kelas Online
Kelas Online
Semenjak PKP kita diperkenalkan dengan kelas online. Tidak dinafikan ia boleh dicapai di mana sahaja asalkan ada line internet. Walaupun pada mulanya saya sendiri tidak berapa selesa belajar secara di atas talian. Namun itulah yang dikatakan peredaran masa.
Akhirnya ia menjadi kebiasaan pada semua yang menjalankan bisnes secara global.
Ia lebih mudah, menjimatkan kos travelling dan penginapan terutama kelas yang dibuat secara kerap.
Namun kami tidak la sepenuhnya bergantung dengan kelas Online. Ada masa kami tetap menyediakan kelas Offline terutama yang melibatkan ilmu yang lebih serius. Bukan bermakna kelas online untuk ilmu yang tidak serius tetapi balik juga kepada presenter cara mana yang mereka selesa.
So Jumaat lepas kami ada kelas dengan salah seorang Saintis Malaysia iaitu Dr Redza Rahman. Ia lebih kepada kelas ulangkaji.
Walau bagaimana pun kami juga mempunyai kelas dengan Coach Gula yang membicangkan tajuk – Mengapa bacaan gula susah turun walaupun kerap berpuasa. Walaupun nampak macam simple tapi ia memerlukan pemahaman mengapa bacaan gula tidak memberi kesan walaupun kerap berpuasa dan faktor -faktor yang memengaruhinya.
Sungguh kelas online hari ini sangat membantu seseorang yang baru menapak dalam dunia bisnes. Kelas yang tiada sempadan dan boleh belajar di mana sahaja asalkan mempunyai hubungan internet.  Ia dikatakan sangat menjimatkan kos perjalanan, menggunakan masa sepenuhnya dengan sebaik mungkin. Bagi yang menjadikan bisnes dari rumah, kelas online sangat la membantu.
Kelas Online
Kelas Online
Anda berminat nak join kelas zoom bagi topik khidmat masyarakat? Sabagai penambahan ilmu? Boleh berikan kami email anda untuk kami jemput dalam kelas yang akan datang. Sila wasap email anda kepada : Kelas Khidmat Masyarakat Euphoria

Penafian : Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan ntuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendpaat nasihat dari doktor atau mana-mana pakar kesihatan yang diiktiraf.

Read more www.anakkuwiraku.com

One thought on “Pengedar Shaklee Kuala Terengganu : Kelas Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *