Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Kekalkan perlindungan

Segelintir individu akan hanya amal makan vitamin sewaktu sakit….kerana tidak mahu mengambil ubat. Maka pilihan kedua adalah vitamin. Tapi tahukah kita, vitamin ini seharusnya diambil oleh mereka yang berusaha nak kekalkan kesihatan pada taraf optimum dan bukanlah semata-mata untuk merawat.
Bila sakit, perlu dapatkan nasihat doktor dan rawatan susulan. Barulah tambah ikhtiar lain dengan mengambil vitamin untuk bantu meningkatkan atau menambahbaikkan sistem dan organ tubuh kita.
Pengedar Shaklee Miri

Ditambah sekarang ada penyakit yang tular iaitu Influenza.

Maka waktu ini kita kena usaha kekalkan perlindungan pada diri dan seisi keluarga.

Saya dan keluarga menjadikan amalan pengambilan 1-2 peket Nutriferon setiap pagi. Ia sebagai usaha memastikan sistem imun kekal tegar dalam melawan penyakit.

Pengambilan vitamin C selain sebagai anti stress, ia juga bagus untuk kekal sihat. Pengambilan Performance drink pula sebagai usaha memastikan elektrolit dalam tubuh kekal seimbang.

Selain itu kami juga menjadikan penggunaan bahan cuci yang bebas bahan kimia digunapakai dala kehidupan seharian kami. Sabun basuh baju, pencuci pinggan mangkuk dan pencuci umum kami pilih Shaklee kerana ia selamat untuk manusia dan juga
alam sekitar.

Bagaimana dengan anda?

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
 Pengedar Shaklee Kuala Terengganu
 Berminat nak beli produk Shaklee ?
Berminat nak JOIN AHLI Shaklee ?
Nak makan vitamin Shaklee secara PERCUMA?
 Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 📱 Call/Whatsapp : 012-853-5689

 🌻 Salam sayang dari N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *