Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Ini ialah blog peribadi saya.

Saya menulis sejak tahun 2007 jika saya …satu kepuasan yang tak dapat digambarkan apabila kita mampu meluahkan melalui penulisan dan boleh dikongsi dengan ramai orang. Saya berkongsi kebaikan semua vitamin yang saya amalkan, cara hidup saya dan perjalanan penyusuan saya.

Saya suka memberi walaupun hanya kata-kata namun jika ia dapat menenangkan orang lain, ia sangat berharga buat saya. Apa jua hadiah atau pemberian tiada kaitan dengan mana-mana pihak ketiga. Ia bukan tajaan sesiapa. Ianya dari saya. Memandangkan ini blog peribadi, maka jika anda juga suka menulis, apa kata buat satu blog anda dan kongsikan cerita anda. Tak perlu marah atau irihati pada orang lain atau cerita orang lain. Kita hidup ni tak tahu sampai bila, apa kata kita jaga keharmonian dunia dengan perasaan baik dan tiada dengki khianat 🙂

Hati perlu bersih baru rezeki kita datang dengan baik. Saya hanya menganggap penyedian pack kecil vitamin saya sebagai fardu kifayah terutama untuk menolong mereka yang mahu menjaga kesihatan tetapi tak mampu nak keluarkan sejumlah wang yang banyak. sekiranya anda mempunyai kekangan, hubungi saya secara peribadi…saya akan cuba membantu sebaik mungkin.

Boleh email kepada saya di nnorita78[@]yahoo.com atau sms kan kepada saya 012-8535689 untuk konsultasi percuma.

Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *