Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Hasil kerja keras dinikmati bersama orang tersayang?

Ya ramai anak yang bangga bila mempunyai jawatan besar…kereta besar…rumah besar….namun hebat itu hanya untuk dia sendiri sahaja. 
Bagi yang beroleh anugerah , ianya hanya akan disambut seorang diri…
Berbeza dengan Shaklee……
Mengapa kami memilih Shaklee? Pada kami hasil ‘ larian ‘ atau usaha keras dapat dinikmati bersama pasangan, anak dan mak ayah tidak lupa mak ayah mertua!!!!
Alhamdulillah sampai kami anak beranak dan mak ayah mertua serta adik ipar ke US melalui Shaklee International Convention yang diadakan tahun lalu. 
Seronok bila saat kejayaan kita kongsi bersama mereka yang berkorban untuk kejayaan kita.
Ada kawan kami…memang dalam kategori high flyer…tapi bila syarikat beri reward hanya dia sahaja yang dapat bercuti makan angin kat luar negara. Anak dan pasangan tinggal di rumah… sedangkan ada masa dalam kesibukan kita, masa berkualiti bersama mereka terpaksa dikorbankan. Sayangnya kita tidak dapat meraikan kejayaan kita bersama mereka.
Saya yakin ‘penat’ dan usaha kita untuk dapatkan hasil kerja keras itu sama… bak kata pepatah kalau tidak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya.

Yang membezakan kita adalah hasil yang diperolehi itu khas untuk kita seorang atau boleh dikongsi bersama anak dan pasangan tercinta?Ramai kan? Bermaksud ramai yang boleh mencapai target untuk dapatkan reward hebat dari Shaklee ini. Bukan itu sahaja malah rata-rata membawa pasangan, anak2 malah ada yang membawa mak ayah juga dalam trip ini! Itulah keunikan Shaklee yang saya suka !!!
Jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut boleh hubungi kami di talian ; 012-8535689.
Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *