Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Euphoria Set Optimum

“Maaf la, saya sihat. Saya tak perlukan vitamin ni.”

Inilah dialog biasa yang saya jumpa sejak join Shaklee 1999. Pada kawan-kawan saya, hanya orang sakit sahaja yang makan vitamin. Sebab pada mereka vitamin ini tak ubah seperti ubat doktor.

Masih saya teringat pada tahun 2002 masa mula-mula saya mengajar tuition dari rumah. Seorang ibu menghantar anaknya belajar beberapa subjek sekolah rendah. Sebelum mengajar saya bertanyakan kepada si ibu bagaimanakah pencapaian anaknya di sekolah bagi subjek yang diminta saya mengajar…si ibu dengan tenang menjawab, markah anak saya sentiasa 90 ke atas.

Saya tanpa berlengah terus bertanya, “mengapa puan masih menghantar tuition sedangkan anak puan dalam kategori cemerlang?”

Si ibu dengan senyum menjawab, ” saya mahu anak saya kekalkan kecemerlangan dia. Kalau saya tak hantar tuition tidak mustahil satu hari nanti boleh drop. So lebih baik saya bersedia supaya anak saya berada dalam tahap berusaha dan tak mudah berpuashati dengan pencapaiaannya sekarang.”

Semenjak dari itu ditambah bila dah jadi guru di sekolah rendah, saya sering tekankan perkara ini pada anak2 murid saya. Hakikatnya4fdEc dah berpuashati kerana tak mustahil kita akan susah kemudian hari kerana leka dek apa yang dah ada di depan mata tanpa usaha untuk mengekalnSDv ;37~
Samalah dengan kesihatan. Ramai yang mencari vitamin bila dah sakit. Ditambah jika sakit parah, sel amik masa nak serap vitamin yang diambil dan pesakit akan mudah rasa down dan akhirnya marah pada produk dan marah pada pengedar.

So jika ada kesedaran, ingin kekalkan kesihatan, boleh amalkan Euphoria Set Optimum ini. Set ini mengandungi Vitalea, B complex dan Vitamin C.

Vitalea Shaklee adalah multivitamin yang lengkap dengan zat besi. Ditambah B complex adalah vitamin B yang lengkap dengan 8 kumpulan B yang penting dan diperlukan oleh tubuh. Selain Vitamin C Shaklee 500mg yang terkenal sebagai vitamin pelepasan masa.

Jika anda berminat untuk dapatkannya, sila hubungi kami melalui email/ panggilan atau sms. Kami sedia membantu bersama konsultasi apabila membuat belian dari kami.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China & Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *