Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

ESP dan Cinch mempunyai manfaat yang hampir sama tapi tak serupa.

Rasanya dah sebulan saya kurang amalkan ESP seperti sebelum ini kerana saya fokus Cinch Vanila ditambah dengan Cinch Tea untuk breakfast atau meal gantian…saya dapati ia tak beri impak banyak pada skin. Berbanding jika amalkan ESP secara berterusan.

So apa yang saya dapat rumuskan dengan hasil pengambilan saya untuk Cinch dan ESP… ya Cinch adalah supplement yang sesuai untuk kurangkan berat badan dengan baik manakala ESP memang bagus untuk skin yang lebih muda, cerah dan berseri. Bila kita kurus kulit tetap tegang dan menawan!

Maka bermula hari ini saya akan amik ESP dan Cinch sama banyak bukan hanya berat sebelah….hasilnya akan kurang jika kita fokus satu sahaja.

Nak kurus dan wajah yang cantik

Ramai orang boleh kurus namun skinnya juga nampak tua kerana sebelum ni semasa berisi ia mengembang…dan bila individu fokus pada kurus sahaja, adakala kulit akan nampak flabby dan tidak cantik. Di situ pentingnya ESP.

Jika berminat untuk tahu lebih lanjut boleh hubungi kami.

Psssttttt : ESP ada promo beli 2 ada diskaun menarik! Call 0128535689 untuk dapatkan harga selepas diskaun.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri Sarawak dan Muar Johor.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *