Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Duit Raya Awal Dari Shaklee

Duit Raya Awal Dari Shaklee

Memang bonus Shaklee akan leluar setiap tengah bulan. Antara 13 hingga 15 haribulan setiap bulan. Rezeki betul Hari Raya Aidilfitri jatuh pada 23 atau 24 April 2023. MasyaAllah ini bermakna kami dan semua pengedar aktif Shaklee akan menerima Duit Raya Awal dari Shaklee bulan depan.

 

Duit raya awal dari Shaklee

Waktu orang lain pening dengan pendapatan yang terhad, pengedar Shaklee bulan ni pasti ligat membuat perkongsian dan jualan kerana ia menentukan bonus kami pada bulan depan. Apa maksudnya? Maksud saya adalah, lagi banyak sharing dan selling maka lebih berpotensi nak dapat bonus yang besar.

Wah macam tak percaya kan? Ini saya kongsikan jadual bayaran bonus vs jualan yang kita lakukan.

Duit Raya Awal dari Shaklee

Dalam jadual diterangkan bahawa jualan peribadi dalam anggaran RM510 melayakkan kita menerima bonus tunai RM25.50. Manakala jika kita punya jualan peribadi minima RM130 dan jualan kumpulan dicampurkan menjadi RM1000 , kita berpotensi menerima anggaran RM81.40.

Lebih besar jualan peribadi dan ditambah jualan kumpulan, maka lebih besar potensi kita akan mendapat bonus yang lebih hebat. Bayangkan jika kita mampu membuat jualan peribadi dan jualan kumpulan sebanyak anggaran RM10,200, kita boleh berpotensi menerima bonus sebanyak RM2,142 untuk sebulan.

Bonus setara usaha?

Bonus 4 angka sebulan jika hanya melalui part time adalah sangat menguntungkan. Bayangkan kita dapat Duit Raya Awal dari Shaklee adalah RM x,xxx….waktu tu rasa dunia ni kita yang punya! Kami pernah dapat hadiah Raya dari Marriot Miri. Boleh rasa sampai sekarang gembiranya!

Adakah anda berminat nak sertai kami? Apakata tahun ni mulakan langkah bijak dengan menjadikan Shaklee sebagai lapangan rezeki yang boleh dikongsi bersama ahli keluarga? Dengan izin Allah, kami akan bantu sedaya yang mungkin agar anda boleh mendapat bonus dari Shaklee. Manalah tahu Shaklee boleh bantu kita jana pendapatan seisi keluarga.

Malah Shaklee turut menyediakan bonus kereta dan pelancongan. So bukan la duit sahaja semata. Ada ganjaran lain yang menarik dan lumayan yang ditawarkan kepada Pengedar Shaklee yang Aktif.

Pendaftaran keahlian Shaklee boleh dibuat di sini.

 

 

One thought on “Duit Raya Awal Dari Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *