Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Contest Dilanjutkan…

Setelah berbincang dengan abah Addin dan Nasa , kami memutuskan untuk melanjutkan tarikh tutup contest sehingga 4 September 2009 jam 6.00pm. Ini memberi peluang kepada mereka yang menerima pendapatan pada setiap awal bulan untuk membeli Performance Drink seterusnya melayakkan diri untuk menyertai contest ini. Keputusan ini berdasarkan permintaan beberapa teman yang baru menemui blog ibu namun mereka menerima gaji atau pendapatan setiap awal bulan.

Maka dengan ini contest ini akan berlangsung selama genap sebulan iaitu bermula dari 5 Ogos sehingga 4 September 2009.

Bersama-sama ini ibu copy entry dari blog Auntie Along mengenai Performance Drink. Credit to MySuperKids untuk Khasiat da kebaikan Performance Drink.

1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.

2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

3. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.

3. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.

4. Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.

5. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh tolong cegah dehydration tu.

Kandungan Performance drink.

* Bagi yang telah mencuba, sila pastikan anda menyimpan Performance Drink di dalam peti sejuk demi memastikan ianya sentiasa kering.

Read more www.anakkuwiraku.com

3 thoughts on “Contest Dilanjutkan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *