Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Minuman tenaga sesuai masa berbuka di bulan puasa.

Adakala berpuasa seharian membuatkan kita akan cepat letih bila dah berbuka kerana kandungan gula mula spike waktu tu. Maka Cinch Tea Shaklee ni sangat la bagus untuk kita bertenaga dan boleh teruskan aktiviti harian selepas buka.
Jika dibulan Ramadhan kita amat memerlukan tenaga kerana kita akan solat terawikh sepanjang Ramadhan nanti.
Cinch Tea
Biasanya Cinch Tea Shaklee ni kami amalkan selepas makan berat terutama selepas makan tengahari. Supaya kekal bertenaga dan tidak mengantuk. Di tambah jika hari tu ada meeting online jam 2-3 petang…so minuman ni sangat bagus.
Tapi jangan tak tahu ia juga bagus amalkan selepas berbuka puasa. Biasanya mata kita akan kuyuuuu bila perut dah kenyang, dan bertambah kuyuuuu bila nak solat terawih. Ha meh cuba minum Cinch Tea Shaklee ni….kalau nak sedap cuba amik perasa Elderberry. Boleh bancuh sejuk atau panas tau. Serius sedappppp.
Paling best Cinch Tea Energy ini membantu menurunkan trigliceride asid dan mampu membantu menurun berat badan ideal yang kita perlukan.
Rugi jika tak cuba. Meh cuba sebelum puasa bermula. Baru boleh rasai perbezaannya..
Jika nak order boleh wasap aje di SINI – NAK ORDER CINCH TEA

Penafian : Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan ntuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendpaat nasihat dari doktor atau mana-mana pakar kesihatan yang diiktiraf.

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *