Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

C- section – berdenyut di kawasan operate?

Kelahiran melalui operation bukan satu yang asing pada hari ini. Ada juga ibu yang suka dengan operasi c-section kerana lebih mudah cuma penjagaan yang sangat rapi diperlukan agar tiada masalah di masa hadapan.

Vitamin E Shaklee

Testimoni Sendiri

Anak pertama saya dilahirkan secara c-section kerana uri saya hampir tertanggal [ detached] dan baby hampir lemas. Maka terpaksa operate.
[ Mun orang Sarawak madah, tok sebab suka makan ikan parek masa pregnant…sik tauklah benar ke sik].

Selepas setahun operate saya masih rasa sakit berdenyut di kawasan perut bekas operate. Bila tanya mak saya, mak kata ia normal.

Memang tak selesa bila kerja berat sikit, perut akan rasa berdenyut especially tempat operate tu.

Memang benar penjagaan ibu yang melalui c section bukanlah mudah. Saya dah jumpa kes a customer [ ibu yang c -section] ada masalah yang kawasan itu bernanah, bengkak [ bentan] , jahitan dalam terbuka dan banyak lagi yang menakutkan.

Namun sebab saya amalkan vitamin jadi saya set dalam minda, kena jaga makan vitamin dengan konsisten.

Ditambah Doktor yang operate anak kedua saya sendiri mengakui bekas cantuman operate yang pertama sangat elok. So saya memang yakin dengan Shaklee.

Anak kedua tempat operate saya bengkak sekejap sebab Nasa lebih besar abangnya.

Namun sebab dengan Nasa saya nak cepat recover, vitamin set bersalin saya memang double dos. Nak cepat baik sebab nak kena jaga dua anak.

Alhamdulillah, dengan rezeki anak kedua kami mampu beli lebih vitamin maka saya fokus makan Vitamin E Shaklee. Masa anak kedua saya sangat konsisten makan vitamin termasuklah Vitamin E Shaklee selain ESP, Vitalea, B complex, Vitamin C, Zinc, Alfalfa dan Kalsium [ sekarang dah tukar nama Ostematrix].

Namun sangat berbeza hasilnya. Tak sampai setahun saya dapat rasa tiada lagi denyutan di kawasan c-section.

Lepas tu saya study tentang vitamin E dan hasilnya saya dapati ia sangat bagus untuk recover dari operation selain dari vitamin set C [ Vitalea, B complex, Vitamin C dan Zinc] kerana Vitamin E sangat bagus untuk mengelakkan apa jua pembentukan abnormal sel dan bagus untuk kelancaran saraf. Maka ia sangat sesuai untuk mereka yang melalui apa sahaja pembedahan untuk cepat recover.

Pada mereka yang sudah melalui operation namun terasa sakit berdenyut atau mereka yang bakal melalui operation, boleh cuba amalkan Vitamin E Shaklee. Ia mengandungi 400 iu dan paling utama ia adalah asli [ d-alpha tocopherol].

InsyaALLAH dalam next entry saya share kan  testimoni manfaat vitamin E lagi.

Nak dapatkan produk ini boleh hubungi kami di talian seperti tertera di bawah.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak. 
Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛
 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *