Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Bukan hanya untuk orang veteran sahaja!

 Apabila melibatkan sendi, pastinya kekurangan cecair sendi boleh menyebabkan kita merasa sakit yang ketara apabila tulang sendi berlaga antara satu sama lain. Kalau ia dah makin berkurang, dan sakit mula menyerang tak mustahil ia tanda cecair di sendi dah semakin haus.

Hakikatnya masalah cecair sendi yang makin berkurang itu bukan hanya berlaku dikalangan orang tua semata-mata. Ia boleh terjadi pada golongan muda juga dan saya tidak terkecuali.
Bayangkan mereka yang seharian depan komputer menaip…. dan saya sendiri pernah melalui bila saya dapati pergelangan tangan saya mudah rasa seperti sakit atau seperti rasa sengal [ kebas]. Apabila ia berlaku biasanya saya terus amalkan Omega 3 biji pagi dan 3 biji malam. Namun saya cuba menggantikannya kini dengan 2 biji AJHT [ Advanced Joint Health Shaklee.] Alhamdulillah ia nampak kesan positif ! 
Tulang pergelangan tangan bermasalah

Alhamdulillah ada rasa perbezaan yang ketara. Waktu ni teringat la kat pesan cikgu Hamidah dulu jangan selalu bunyikan sendi2 jari…betul kata cikgu 🙂
Begitu juga dengan adik saya yang mengalami sakit belakang yang teruk dengan sangat lama. Tapi alhamdulillah selepas amalkan AJHT [ Advanced Joint Health Shaklee.] selama beberapa hari kesakitan yang dialaminya hilang.

Ramai orang kaitkan vitamin AJHT [ Advanced Joint Health Shaklee ] dengan sakit lutut sahaja sebab ia penyakit yang biasa dilalui oleh orang veteran namun hakikatnya sendi kita ada banyak. Bukan hanya di lutut semata-mata. Maka oleh itu orang muda tidak terkecuali untuk mempunyai masalah kekurangan cecair sendi.

Kawan saya yang bekerja sebagai tukang jahit dan masih muda juga mengalami masalah kekurangan cecair sendi mungkin sebab fokus dengan kerjanya sebagai penjahit. Alhamdulillah pengambilan AJHT [ Advanced Joint Health Shaklee.] sangat membantu mengatasi masalah yang beliau hadapi.

Maka jika anda belum veteran dan sering mengalami sakit sendi, saya sarankan anda mencuba AJHT [ Advanced Joint Health Shaklee.] dan saya yakin anda pasti berpuashati.

Jika berminat nak dapatkan produk ini, boleh hubungi kami di talian di bawah.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. COD Shaklee Miri.
 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *