Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Bintik-bintik Kolestrol Dah Mula HILANG !!!

Saya penggemar udang dan ketam kerana masa kecil saya tak boleh makan dua ni kerana masalah alergik yang sangat teruk.

Kini tidak lagi, saya boleh makan tanpa had!

Namun saya sedar sesuatu bila makan makanan ini terlebih maka wajah saya akan mula keluar tanda-tanda kecil dan bila saya google saya dapati ia adalah tanda kolestrol.

Shaklee atasi bintik kolestrol

Walau ia tak begitu ketara pada wajah saya namun setiap kali menatap cermin, saya boleh lihat bintik-bintik kecil ini.

Namun saya tidak putus asa! Saya teruskan pengambilan vitamin Shaklee dengan konsisten malah ada yang saya buat double dos memandangkan pada botol ada ditulis boleh makan 1-2 kali sehari.

So saya amalkan pengambilan berikut untuk merawat kolestrol yang dah mula menunjukkan kesan ketara pada wajah :

GLA Complex
Carotomax
Vitamin C
Vitamin E Complex
Omega
Garlic

Memang sehari kami makan semua jenis vitamin namun saya tahu setiap vitamin ini fokus untuk apa.

Maka untuk saya hilangkan kesan bintik-bintik kolestrol itu saya memang pastikan semua vitamin penting tidak saya tertinggal untuk saya ambil setiap hari.

Alhamdulillah dah lebih 3 bulan, bintik-bintik ini mengecil dan mula hilang!!!

Maka saya yakin kalau ia berterusan, insyaALLAH ia akan terus hilang!!!

Seronok sangat kerana saya dapat banyak kelebihan lain disamping saya fokus nak bersihkan bintik kolestrol itu saya dapati berat saya makin turun dan alhamdulillah pengambilan omega double dos sangat membantu saya mengawal berat badan saya supaya tidak naik.

Hakikatnya kita perlu jaga badan kita supaya tidak terlalu berat kerana bila berat badan naik, kita akan mudah rasa malas nak buat kerja serta kita intend untuk makan lebih banyak. Selain itu berat badan berlebihan akan buat kita mudah rasa mengantuk dan tidur yang berlebihan. Ini kerana jantung menghadapi cabaran untuk mengepam darah ke seluruh tubuh. Berat badan yang berlebihan juga tidak bagus untuk kesihatan secara menyeluruh.

Ditambah sekarang dah ada Phytocol-ST , kami memang amalkan secara konsisten sebelum makan.

Memang kalau nampak sekali pandang stok vitamin makan kami banyak dan mungkin ada orang yang berfikir pasti banyak belanja bulanan untuk beli vitamin sebulan namun orang tak tahu kelebihan menjadi ahli Shaklee ialah bila kita berkongsi kebaikan produk ini dengan orang lain, dan melalui bonus Shaklee, kita boleh makan produk Shaklee ini secara PERCUMA!

Alhamdulillah dengan izin Allah melalui Shaklee saya dah dapat makan seafood dan tiada lagi allergik macam masa zaman saya kecil dulu. Melalui Shaklee saya dapat berat badan asal saya. Melalui Shaklee saya dan suami kerja sama-sama dari rumah dan paling seronok kami sekeluarga berpeluang melihat tempat orang.

InsyaALLAH andai ada rezeki kami akan ke US atas trip Shaklee yang diberikan secara percuma kepada mereka yang aktif dalam Shaklee. Semoga dipermudahkan ALLAH.

Bagi kalian yang mempunyai masalah kulit terutama bintik-bintik Kolestrol boleh usahakan produk Shaklee ini.

Shaklee bebas kolestrol

Mungkin ada rawatan kecantikan diluar yang canggih namun kosnya pasti tinggi. Apa kata cuba Shaklee….selain kita atasi masalah bintik kolestrol, kita boleh dapatkan berat yang ideal serta paling best menikmati insentif Shaklee yang banyak tanpa kita sedari.

Berminat nak sertai kami? Jom email dan text kami di talian ♛ Call / SMS : 012-853-5689 ♛

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak. 
 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛ S

alam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *