Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Bila anda tahu apa yang anda MAHU…..

Saya dari keluarga orang biasa yang mempunyai impian dan mimpi yang besar.

Norita Shaklee

Saya juga pernah hidup seperti orang lain….kami mulakan hidup dengan penuh sederhana. Semuanya ikut kemampuan….

Masih ingat masa mula2 datang Miri, saya hanya mencari pendapatan dengan mengajar tuition dari rumah. Bermula dengan seorang anak murid, income saya hanya RM60 sebulan. Masih ingat betapa saya hargai RM60 tu. Saya simpan sedikit dan saya belanja sedikit.

Bila anak murid bertambah income pun mula beribu dengan hanya duduk dirumah. Seronok sebab saya suka mengajar. Namun malangnya saya terikat dengan masa yang sangat ketat.
Kesian anak dan suami….

So saya cuba minta KPLI dan rezeki saya dapat.  Bila mula bekerja, cabaran hebat sebab mengajar dan tugas guru itu hakikatnya 24 jam dan 7 hari seminggu. Kesian anak saya terpaksa dihantar rumah jiran.

Terpaksa lalui semuanya kerana masa tu tak de pilihan.

Lahirkan anak kedua, saya nekad nak kerja dari rumah….saya nak jadi macam kawan saya yang lain, belanja tanpa ada masalah, nak bersedekah banyak, bercuti tempat yang best setahun sekali, bawak mak dan keluarga berjalan atau buat umrah.

Impian saya besar tau! Bila saya share kan dengan kekawan terdekat mereka kata impian saya besar sangat dan pernah pula ada yang tanya….boleh capai ke?

Pada mula saya buat Shaklee, saya berdiri sorang diri memperkenalkan Shaklee…lama-ke lamaan ALLAH hantar orang-orang yang menemani saya sehingga hari ini.

Saya tak pernah simpan dalam hati mereka yang hentam saya dalam dunia siber malah sindiran mereka yang anti supplement itulah menjadikan saya terus kuat memperkenalkan vitamin ini. Percayalah halangan dan cabaran bukan hanya datang dari luar tetapi dalam ahli keluarga.

Syukurnya berkat amalan2 yang diturunkan oleh sahabat dan guru2 [ sesiapa juga yang memberikan saya ayat amalan, merekalah guru saya…semoga ALLAH sentiasa merahmati kalian] menjadikan saya semakin kuat dan tabah.

Kini saya masih meneruskan perjuangan….saya sayangkan Shaklee…..vitamin yang banyak beri manfaat pada saya, emak saya, arwah atuk Tan saya, adik beradik2 saya dan anda……

Kami masih menyediakan kelas untuk mereka yang perlukan ….

✎ kesihatan

✎ kewangan

✎ melancong


 Maka jika anda rasa kos sara hidup yang makin meningkat sekarang membuatkan anda tertekan, why not kita cuba usaha dapatkan side income sambil memperbaiki amalan dan berusaha bersangka baik pada ALLAH setiap masa.
Jika anda stress dan menyebabkan taraf kesihatan anda merosot, jom cuba produk Shaklee.
Tak salah beri peluang pada diri….saya dulu juga seperti anda….dan alhamdulillah kini lebih baik dari dulu. 

Saya tak mampu nak ubah nasib anda tetapi hanya anda sahaja yang mampu ubah sikap dan kehidupan anda untuk menjadi lebih baik!

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari N @ Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

One thought on “Bila anda tahu apa yang anda MAHU…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *