Badan tak letih lagi, dari 2oz kepada 10 oz?

Bila menyebut tentan testimonial ni, kadang-kadang mengundang keraguan juga di hati kita sebagai pengguna. Maklumlah… kadang2 benda ni boleh direka-reka.
Tapi apa yang nak saya tunjuk di sini adalah SMS dari salah seorang pengguna set breastfeeding Shaklee. Saya sendiri pun tak expect kesannya secepat itu dan se-best itu!

Dapat kita rasa sama kan keterujaan beliau? Kerana itu saya benar2 menyarankan ibu menyusu mengambil set breastfeeding, bukan alfalfa semata-mata (walaupun alfalfa terkenal sebagai milk booster), kerana kebaikan yang ada di dalamnya. Kiranya akan dapat semua dalam satu, seperti Puan S di atas.

  • Perahan sebanyak 2 ox meningkat ke 10 oz
  • Badan tak letih, makin bertenaga
  • Bayi tidur lebih nyenyak
  • Alergik pada bayi hilang

Seronok kan? Tidaklah hanya semata-mata susu banyak tapi ibu penat, moody, dan sebagainya. Kita akan dapat lebih banyak dengan set penyusuan ni.
Ada yang tak serasi? Sebenarnya selagi kita bukan alergik terhadap vitamin, kita serasi dengan semua vitamin, kerana tubuh kita ni dibina oleh vitamin. Tapi mungkin kerana faktor tertentu yang menyebabkan tubuh kita kurang menyerap vitamin yang diambil.
Anda boleh menghubungi saya untuk konsultansi percuma!

Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee?
Hubungi kami di 012-8535689

Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Read more www.anakkuwiraku.com

One thought on “Badan tak letih lagi, dari 2oz kepada 10 oz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *