Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Apa yang ibu suka tentang Shaklee selain vitamin?

Ibu teringin untuk berkongsi antara product Shaklee yang ibu suka kerana keberkesanannya dan ianya jimat. Pada ibu, 3 produk ini sangat jimat kerana boleh tahan antara 10 bulan sehingga 1 tahun. Apakah product2 tersebut?

1. Pencuci muka Nutriwhite. Ianya pencuci muka yang dapat memutihkan wajah tanpa menghakis sel kulit. Ianya dibuat mengikut kesesuaian kulit orang Asia seperti kita.

 
Bagaimanakah bentuknya?
 
Hanya picitkan sebesar kacang hijau, ianya akan mengeluarkan buih yang sangat banyak. Bayangkanlah jika ibu katakan ianya dapat digunakan dalam masa hampir setahun. Rata2 kawan ibu yang mahu mencerahkan wajah mereka hanya akan membuat pesanan kedua selepas 1 tahun menggunakannya.
2. Refining Polisher. Ianya adalah scrub untuk kulit muka. Biji2 yang sangat halus dapat membersihkan kotoran pada wajah. Ibu gunakan seminggu sekali sahaja. Berbaloi kan jika ianya tahan lama?

Hanya seminggu sekali , selepas menggunakannya kita akan merasakan kulit sangat licin dan dapat membersihkan wajah dari white head dan black head.
3. Infusing Mineral Masque. Paling ibu suka. Mengapa? Hanya dengan sedikit picitan dan dicampurkan dengan air seterusnya disapukan ke seluruh wajah…tidak lama sahaja kita akan merasakan kulit kita tegang dan apabila sudah 15 minit, basuh dan bilas. Kita akan dapati wajah kita semakin bersaih dan cerah. Percayalah. Sangat berbaloi kerana ianya juga ibu gunakan hanya seminggu sekali itupun jika punya kelapangan…hehehehe. memang tahan setahun ibu guna.
 
Penggunaannya juga dapat membantu kulit yang berminyak menjadi nuetral dan ibu sangat sukakannya. Bekas-bekas jerawat yang lama juga pudar jika kita menggunakannya dengan consisten.
Bagi mereka yang mencari produk kecantikan, kalian boleh mencuba produk ini. Ibu sangat menyukainya!
 

Salam sayang dari ibu


Read more www.anakkuwiraku.com

3 thoughts on “Apa yang ibu suka tentang Shaklee selain vitamin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *