Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

Aktiviti hujung minggu

Nak mencuba?…30 days trial pack is BACK!***STICKY MODE. Please scroll down for NEW entry***

Ramai ibu2 yang baru mengenali blog ibu teruja untuk mencuba vitamin Shaklee namun ibu faham apabila kalian cuba memaklumkan betapa banyaknya kekangan yang dihadapi jika hendak mengeluarkan sejumlah wang yang besar untuk membeli vitamin yang baru kalian kenali. Serasikah? Mahal jika sampai dua tiga ratus… inilah antara suara2 mereka yang sedikit kecewa kerana tidak dapat memiliki set Shaklee.

Kini 30days trial pack kembali semula…untuk 3 vitamin utama yang diperlukan oleh tubuh iaitu multivitamin@ Vitalea, B complex dan Vitamin C beserta dengan pos hanya Rm80 sahaja. Ianya terhad dan perlu di tempah agar pesanan anda diutamakan.

Anda juga boleh membuat tempahan dan pesanan 30days trial pack ini kepada teman2 ibu ini memandangkan mereka juga turut menyediakan 30days trial pack ini.

1. Aishah Abdullah 013 -622-2781

2. Arnie ( ibu Harith & Hannah) 017-303-0081

3. Intan (sayang.ibu) 019-754-1908

4. Sitilina (along, mommy afiy & fahry) 012-281-1136

5. Yusrina Hata 019-271-2601

Dengan hanya RM80 sahaja anda dapat mencuba 3 vitamin Shaklee sekaligus dan dihantar terus ke tempat anda! Dapatkan vitamin yang asli dan berbaloi dengan harga yang anda bayar untuk kesihatan anda!Value Added anda akan mendapat 15hari tambahan vitamin C dan ini adalah PERCUMA sempena promo trial pack ini ( while stock last)

Get It Today!
Salam Sayang dari

Ibu dan abah plan nak jalan rumah auntie Yus_Azlan memandangkan kami belum lagi sampai ke rumah baru mereka di Kajang Impian. Ibu juga nak menyampaikan hadiah buat auntie Yus bagi contest blog ibu sebelum ini yang tertunda sempena cuti perayaan yang panjang. Harap kami tak sesat dan Allah permudahkan jalan…maklumlah abah tak expert jalan luar KL ni.

Hmmm, ibu nak berkongsi dengan kalian dengan mengenai apa yang ibu dapat hari ini…kita jangan sesekali riak, takbur mahupun sombong. Kita cuma perlu banyak bersyukur barulah hidup aman dan bahagia. Nanti ibu sambung menulis, Nasa dah mula merengek…

Read more www.anakkuwiraku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *