Shaklee Malaysia

Master Coordinator Shaklee Malaysia

Archives

1 Botol B complex PERCUMA!

Ibu bersyukur kepada Allah kerana telah ditemukan dengan ramai teman yang suka berkongsi kebaikan yang telah mereka alami dengan teman2 mereka serta semua ahli keluarga. Walaupun ramai yang mengatakan biasanya orang takkan berkongsi sesuatu yang baik dengan orang lain, tapi dengan izin Allah alhamdulillah ibu ditemukan dengan ramai teman yang baik yang suka berkongsi termasuklah Ayu, Ida, Arbie, Fifi, Aishah… walaupun mereka tak berminat nak menjadi ahli tetapi mereka sangat rajin berkongsi dengan teman2 mereka serta ahli keluarga. Terima kasih yang tak terhingga ibu ucapkan.

Oh ya,memandangkan sambutan Trial Pack yang sangat menggalakkan ibu terima dari user get user program maka ibu dengan senang hati ingin memberikan sebotol B COMPLEX PERCUMA kepada mereka yang telah berjaya mengumpulkan 10 MG sehingga 30 April ini.Ini bermakna selain mendapat RM50 secara tunai , kalian akan mendapat tambahan sebotol B complex secara percuma.

Maka bagi mereka yang telah mengumpulkan MG dari mula program ini dilancarkan, jangan tunggu lagi. Do grab this opportunity….

Oh ye, ibu masih membuka peluang kepada mereka yang ingin menyertai User Get user program…Bagi mereka yang ingin mendaftar, sila emailkan kepada ibu:
di addinnasa@gmail.com

1. Nama:
2. No kad pengenalan:
3. No akaun MBB atau CIMB:
4. Alamat surat menyurat:

Salam sayang dari ibu

Read more www.anakkuwiraku.com

One thought on “1 Botol B complex PERCUMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *