Month: April 2009

Uncategorized

Atasi kulit KUSAM…

Ada beberapa teman yang bertanya bagaimanakah nak hilangkan kekusaman kulit…First of all, kita perlu tahu kenapa kulit menjadi kusam dan tidak berseri. Jawapan kepada sebab ….

Uncategorized

Mak nak datang… yeyeye!!

Hmm mak dan adik2 ibu yang lain akan sampai petang ni InsyaAllah. Hujung minggu ni sibuk la kami semua dengan wedding uncle Hatta, adik kedua ….

Uncategorized

Terima kasih anakku..

Tarikh keramat ini akan ibu semat dalam ingatan ibu selagi hayat dikandung badan…26 April. Pada usia seawal 6 tahun Addin sudah berani bercakap di hadapan ….

Uncategorized

Tripple Gem

Tripple Gem adalah set yang terdiri daripada Energizing Soy Protin, Meal Shake dan Performance Drink. Set ini digalakkan ambil kepada golongan yang tak boleh nak ….

Uncategorized

Supplement yang tiada zat??

Adakah ia penyataan yang sesuai… namun inilah yang selalu dalam kepala ibu apabila teringatkan fiber tablet di rumah. Fiber atau istilah lain dipanggil serat banyak ….

Uncategorized

CUTE Award

Awar ni ibu dapat dari Auntie Wan yang memang dah sedia maklum comel dan cute. Terima kasih Wan… tak sangka dalam dunia blogger ni boleh ….

Uncategorized

Profile tag

Maaf ya Wan…lambat bayar hutang. Biasalah bekejar dengan dua hero kat rumah… Apa pun terima kasih kerana menge “tag” blog ku ini. 1. Letakkan gambar ….

Uncategorized

Cantikkan wajahmu dengan vitamin E

Seorang dari kenalan ibu telah mencuba vitamin E Shaklee dan selepas beberapa bulan consume, beliau memberi testimoni kepada ibu…katanya, best la vitamin E Shaklee ni ….

Uncategorized

Kawan ibu sakit!!!

Classmate ibu semasa di maktab dulu mendapat penyakit kanser usus…kesiannya kini dah stage 4. Dulu masa stage 3 beliau ada memberitahu beliau mengamalkan pengambilan beberapa ….

Uncategorized

Online Shopping…boleh percaya ke?

Saya ada menerima beberapa mesej yang berbunyi, adakah selamat jika beli barang -vitamin ni secara online? Saya akui saya bukanlah somebody untuk orang terus mempercayai ….