Month: December 2008

Uncategorized

Awal Muharam dan rahsianya

Tahukah anda apakah rahsia di sebalik bulan Muharram?Muharram merupakan bulan pertama dalam tahun Islam (Hijrah). Sebelum Hijrah Rasulallah dari Mekah ke Yathrib kiraan bulan dibuat ….

Uncategorized

Jawapan yang tegas…

Seorang teman saya ingin mengesyorkan ayah mertua saya mengambil satu produk baru dalam pasaran yang dikatakan bagus oleh ramai doktor. Saya meminta teman ini berbicara ….

Uncategorized

Anak bujangku…

Latest picture dua hero ibu… Walau beza umur mereka 4 tahun tapi nampak macam sama besar… Pantang nampak camera… Pandai amik gambar sendiri kan? Dah ….

Uncategorized

Hadiah untuk ibu

Tahun ni saya ingin sekali menghadiahkan mak saya beberapa barang yang saya suka jika mak menggunakannya selain dari vitamin. Saya belikan mak Minerels foundation nude ….

Uncategorized

Love Letter

Entah bila kali terakhir saya tulis surat utk abah Addinnasa ye??? Huhuhuhu sendiri pun dah lupa cuma kali terakhir adalah ulang tahun perkahwinan kami yang ….

Uncategorized

Membayar tag

Masih teringat -ingat saya hutang dengan kak Ina , selagi tak bayar rasa susah hati pun ada. Sebenarnya memang seronok jawab dan balas2 tag ni. ….

Uncategorized

Baby’s birth tag

Ibu kena tag dengan auntie Arnie ibu harith and hannah. Hmmm, seronok jugak buat benda ni… dapat belajar benda baru. Syukurlah ING yang cover untuk ….

Uncategorized

Bila susu merundum…my checklist.

bohongla kalau ada ibu yang kata susunya sentiasa banyak tanpa terkurang sedikit pun.Sebagai wanita kita sensitif dengan perubahan sekeliling dan perubahan hormon badan kita. Adakala ….

Uncategorized

Saya pun baru tahu…

I have been driving for nearly 44 years… I would think I should have noticed the little secret on my dashboard that was staring me ….

Uncategorized

Jerawat, Penyakit dan Detox

Hari ini saya menonton channel 502 yang bercerita tentang pemakanan homeopati. Dulu saya juga pernah mengambilnya sebelum saya mengenali Shaklee. Namun ada sesuatu yang menarik ….